fbpx

Bye Bye Virus Game

Over het huwelijk

Het huwelijk binnengaan, wat in de toekomst niet succes blijkt te zijn, worden mensen gijzelaars van bepaalde omstandigheden. Echtpaar moet elkaar om verschillende redenen verdragen. Kinderen, onroerend goed, gemeenschappelijk bedrijf, onbaatzuchtige liefde voor een van de echtgenoten en nog veel meer interfereren met het overtreden van de relatie voor eens en voor altijd. Ze zeggen dat hopeloze situaties niet gebeuren. Je kunt hiermee instemmen, maar je kunt ruzie maken, bewijzen van het tegenovergestelde oneindigheid. Hier is een visueel voorbeeld van een doodlopende weg.

Twee meisjes groeiden zonder vader, wonen op een bescheiden salaris van de moeder. Toen het oudere meisje van school afstudeerde, was het niet mogelijk om het instituut in te voeren in de geest van de financiële insolventie van het gezin. Ze ging naar het werk als een serveerster in een restaurant om moeder te helpen. Na enige tijd werd een van de stamgasten van de instelling verliefd op haar, waar ze werkte, “broer in leer”. Hij had de meest ernstige intentie die hij bewees, al snel getrouwd haar. Ze verhuisden naar een nieuw goed appartement gekocht door hem aan de bruiloft, hij gaf haar een dure bontjas, de auto en droeg bijna op zijn handen.

Alles was geweldig totdat hij haar begon te jaloemen. Ja, het bleek ook dat hij absoluut niet weet hoe hij alcoholische dranken te drinken, en in een dronken zelfs gevaarlijk. De jonge vrouw stond voor de keuze. Of ga terug naar armoede, die zij, een mooi leven smaakte, was het meest bang, of tolereer de rest van haar man, die zij ook bang was.

Gepasseerd maanden, jaren, en ze kon geen beslissing aanvaarden. Ze zag twee absoluut verschillende mensen in haar man. In een nuchtere staat had hij geen last in haar ziel, maar het was het waard om alcohol te drinken, hij veranderde in een ongebreidelde hartige. Ze leed. Hij wilde kinderen wat ze al lang respisteerde. Maar dan is het allemaal hetzelfde overeengekomen. Ze hadden een meisje geboren, toen een andere jongen. Haar man werd een ideale vader. Jaren zijn gepasseerd, ze vestigden een familiebedrijf, een echtgenoot, ondanks het criminele verleden, kreeg een positie in serieus werk.

Witte strook eindigde zo vaak heel snel. Hij kwam van banketten dronken en versloeg haar op een klein been met zijn 46e tot blauwe plekken. Radd haar kleding, bontjassen. En ‘s ochtends vloog met bontjassen met bontjassen naar de snelheid. Knieën vroeg haar vergeving, bijna huilend. Dit is ingelogd. Een paar dagen van de hel in de paradijsmaand. Toen ze oppikte over echtscheiding, dreigde hij dat toen ze nooit meer kinderen zou zien. Ze was gewoon een zwakke weerloze vrouw die wilde overleven en met haar kinderen wonen. Ze kon niet weggaan, herkent seksnieuws.Ru.

Is het mogelijk om het te veroordelen voor de degriet? Waarschijnlijk niet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.