fbpx

Bye Bye Virus Game

Top 7 redenen voor erectiestoornissen

Met erectiele disfuncties op een of een andere fase van hun leven worden geconfronteerd met meer dan 50% van de mannen. Problemen met erectie geven aanleiding tot onveiligheid en andere psychologische complexen, en om van hen af ​​te komen, is het noodzakelijk om te weten wat de “mislukking” heeft veroorzaakt “.

Alcoholmisbruik is bijvoorbeeld een van de belangrijkste risicofactoren voor de ontwikkeling van erectiestoornissen. Overmatige alcohol in het bloed beïnvloedt de erectie negatief. Het goede nieuws is dat dit effect tijdelijk is, maar de ontwikkeling van alcoholverslaving zal problemen maken met chronische erectie.

Depressie vermindert libido, wat leidt tot erectiestoornissen. Als depressie in de hersenen ontwikkelt, wordt de slecht humeur overgedragen aan de rest van het lichaam. Sommige geneesmiddelen uit verschillende chronische ziekten kunnen de ontwikkeling van erectiestoornissen veroorzaken. Bekijk zorgvuldig hun bijwerkingen en lees indien nodig de internetbeoordelingen.

Nog een "moordenaar erectie" is dagelijkse stress vergezeld van vermoeidheid. Mannen met lage libido hebben meestal problemen met erectie. In dit geval is het noodzakelijk om de oorzaak van het eerste fenomeen te achterhalen om de tweede te repareren. Angstig staten of woede hebben een negatieve invloed op seksuele opwinding.

Ten slotte is een van de belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen problemen met een mannelijke gezondheid, en in het bijzonder, met een prostaat. Als de hierboven vermelde oorzaken al zijn uitgesloten, is het noodzakelijk om zich te concentreren op een gedetailleerde studie van het functioneren van de belangrijkste mannelijke klier.

Leave a Comment

Your email address will not be published.